چیزهای کوچک رنگی زیبا که می توانید بسازید

چیزهای کوچک رنگی زیبا که می توانید بسازید.

چیزهای کوچک رنگی زیبا که می توانید بسازید

چیزهای کوچک رنگی زیبا که می توانید بسازید.

چیزهای کوچک رنگی زیبا که می توانید بسازید:

نقاشی کردن یک هنر است که برای نگهداری وسایل و مدادهای رنگ آمیزی می توان چیزی هنرمندانه درست کرد

به راحتی می توان یک قوطی مربا را از داخل رنگ قرمز زد و بالای آن را با نخ کنفی تعدادی برگ سبز با مقوا وصل کنید تا ظاهری شبیه سیب قرمز داشته باشد.

برای تزیین روی میزها و کنار شمع های خانه ها و یا روی میز کارتان می توانید میوه های کاج را رنگ کنید ولی ایده ی بهتر و نوع آوری این است که لبه های میوه های کاج را رنگ کنید.


رنگی کردن بلوط ها نیز می تواند برای زیبا کردن میز هایتان به کار بیاید و یا چیدن روی میز در کنار شمع ها فضایی زیبا را به وجود می آورد.

استفاده از کمربند هایی که بدون استفاده هستند و یا استفاده از سگک آن ها

با استفاده از پارچه های  زیبا کمربندهای کوچک بسازید و از آن ها برای حلقه های دستمال رو میزی استفاده نمایید.

ساخت نشانگر کتاب

با استفاده از چوب بستنی و نمدها در رنگ های زیبا شکل مد نظر خودتان را برش داده و به چوب بستنی بچسبانید و از آن به عنوان نشانگر کتاب استفاده نمایید.

از این ایده می توانید استفاده نمایید و با استفاده از سیخ های چوبی نیز برای خودتان نشانگر کتاب بسازید.



این روز ها می توانید تنه های درخت برش خورده از تمامی نجاری ها تهیه کنید.

یه ایده جالب برای خودتان یا فرزندتان

می توانید دایره ی وسط این چوب ها را با رنگ های تخته سیله رنگ کنید و از آن برای نوشتن متن در اتاق یا آشپزخانه و یا برای دادن هدیه به دوستان کنار کادویشان هدیه دهید و برای بازی کودکان و نوشتن روی آن ها در اتاقشان قرار دهید.
برای زیبایی بیشتر بهتر است روی طاقچه چند دستمال زینتی و زیبا برای زیر میوه ها قرار دهید و سپس میوه ها را به همراه گلدان های زیبای گل و یا شاخه های برگ ها روی طاقچه قرار دهید.

از ایده های کدو تنبل برای قرار دادن در کنار خانه می توان به شکلی دیگر هم استفاده کرد.

چون کدو تنبل ماندگاری زیادی دارد و نشانه فصل پاییز است می توانید برای بهاری کردن این میوه ها از پارچه های رنگی استفاده نمایید و شکلی تازه به این میوه های زیبا بدهید،فقط کافی است که پارچه های رنگی را دور این کدو ها بپیچید و از زیبایی آن ها استفاده نمایید.

باقی مطالب وبلاگ را در وبلاگ اصلی هومینو می توانید مطالعه نمایید.
تجربه زندگی متفاوت با هومینو

  • ۰
  • ۰

چاه های فاضلاب ممکن است به دلایل مختلف پر شوند که باید به دنبال تخلیه چاه  وضعیت را مشاهده کرد و نسبت به رفع این مشکل تصمیم گرفت. ما در مقاله زیر به طور کلی در رابطه با دلایلی صحبت خواهیم کرد که در پر شدن چاه می توانند دخیل باشند. در آینده آموزش حفر چاه را نیز به شما خواهیم داد.

دلایل اصلی و عمومی پر شدن چاه به صورت زیر می باشد:

۱– جنس زمین

۲– حجم چاه

۳- مواد زائد داخل چاه

حفر چاه

۱– جنس زمین

چاه های فاضلاب به اشکال مختلف می باشند، نوعی که در اکثر ساختمان ها و منازل به چشم می خورد از نوع چاه های جذبی می باشد، یعنی این نوع چاه ها برای جذب آب و فاضلاب داخل آن نیاز به محیطی دارند . پیش از حفر چاه باید زمینی را انتخاب کرد که برای این کار مناسب باشد و به همین دلیل حفر این چاه ها باید در زمین هایی صورت گیرد که جنس مناسبی داشته باشد تا کارآیی آن ها طبق انتظار و خوب باشد و شاهد پر شدن آن ها پیش از زمان موعد نباشیم و در نتیجه نیازی به تخلیه چاه نباشد. زمین چاه یا به عبارت دیگر محیطی که در اطراف آن به چشم می خورد از دیواره و کف چاه تشکیل شده است و خاک آن ها باید به منظور جذب آب و فاضلاب مناسب باشد.

خاک اطراف چاه عمدتا بر دو نوع می باشد.

الف) زمین های غیر شنی

ب) زمین های شنی

الف) زمین های غیر شنی

پر شدن چاه فاضلاب در زمین های غیر شنی که معمولا جنس آن ها از خاک است، زودتر از زمان مورد نظر صورت می گیرد، همانطور که در بالا اشاره شد، به علت ماهیت جذبی چاه های فاضلاب (چاه جذبی) و این نوع زمین ها، کشش و مکش خاک کم می باشد و خاک برای آب مکنده خوبی نیست و خاصیت ساکشن (مکش) خوبی ندارد، از طرف دیگر دیوار چاه فاضلاب با قطر کمی که دارد و عدم وجود انباری نیز در پر شدن چاه نقش اساسی داشته و باعث تسریع فرایند پر شدن آن می شوند. در نتیجه چاه فاضلاب در زمانی معین و در زمانی کوتاه تر به نسبت حد معمول، پر می شود و نیاز به تخلیه چاه به نسبت دیگر چاه ها زودتر خواهد بود.

ب) زمین های شنی

در این نوع زمین ها، یعنی زمین های شنی، احتمال پر شدن چاه فاضلاب به نسبت زمین های غیر شنی و خاکی به مراتب پایین تر است. دلیل آن نیز به وضوح مشخص است، بین ذرات شن حفره هایی ریز وجود دارد که سبب نفوذ آب به درون آن و جذب آب توسط زمین می شود. اما چاه های فاضلاب در این نوع زمین ها نیز بر اساس یک سری از دلایل پر شده و سر ریز می شوند که در دنباله متن به آن ها نیز می پردازیم.

۲– حجم چاه

از عوامل دیگری که در پر شدن چاه های فاضلاب نقش دارند حجم چاه فاضلاب می باشد. حجم چاه از دو عامل تشکیل شده است یعنی قطر چاه و عمق آن. هرچه میزان قطر و عمق چاه بیشتر باشد، حجم چاه نیز افزایش پیدا می کند. چاه فاضلاب مکانی برای انباشت آب ها و فاضلاب های ساختمان می باشد. در نتیجه بایستی به مقدار فاضلابی که در ساختمان تولید می شود، فضا برای انباشت در اختیار داشته باشد. شاخص های موثر در مشخص سازی حجم چاه عبارتند از: جمعیت ساختمان، نوع کاربری آن، مدت استفاده روزانه از ساختمان، میزان تولید فاضلاب در ساختمان و غیره. با تحقیق در رابطه با موارد قید شده حجم مناسب چاه را می توان مشخص نمود. اگر حجم چاه نسبت کمتری به فاضلاب تولیدی ساختمان داشته باشد، بعد از مدتی شاهد پر شدن و سر ریز شدن آن خواهیم بود.

  • ۹۸/۰۱/۳۱
  • هومینو هومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی